• Collecte van 14 tot en met 20 maart 2021

 

Met de slogan Geef om vrijheid wil Amnesty International duidelijk maken dat vrijheid niet in alle landen vanzelfsprekend is en dat er geld nodig is om aan de naleving van de mensenrechten te werken. Amnesty International is een onafhankelijke mensenrechtenorganisatie.


Waarom collecteren?
Amnesty International doet onderzoek naar mensenrechtenschendingen, brengt rapporten uit, voert actie, praat met politici en beleidsmakers, steunt mensenrechtenactivisten en creëert bewustzijn in eigen land over onderwerpen die iedereen aangaan. Amnesty doorbreekt de stilte, geeft slachtoffers een stem en roept op tot wereldwijde naleving van de mensenrechten. CollecteCollecte-opbrengst in gemeentes Schagen en Hollands Kroon + Julianadorp:

2020 € 5.632,00 met 80 collectanten. 

 

 Jarig of een ander feestje?

Geen idee wat je nu weer moet vragen voor je verjaardag? En waar je de vazen vandaan moet halen om al die bloemen in te zetten? Er is een heel goed alternatief, waarmee je het jezelf en je gasten makkelijk maakt én waarmee je het belangrijke werk van Amnesty International steunt. Vraag een donatie voor Amnesty in plaats van een cadeau. Amnesty Schagen-Hollands Kroon zorgt voor een collectebus. Dit kan het hele jaar door, dus niet alleen tijdens de jaarlijkse collecteweek. Goed idee?

 

 

 

Zoeken

  • Laatste wijziging: 17 januari 2021.