• Maatschappelijke stages

Georgiëvs2 2019

Annesty Schagen - Hollands Kroon heeft de afgelopen jaren, en nog steeds, vele maatschappelijke stagiaires gehad en begeleid. Deze enthousiaste leerlingen leren zo meer over het vrijwilligerswerk van Amnesty.

Voor meer informatie klik hier

  

 2018 / 2019

dialoog 2019 3

In het schooljaar 2018 / 2019 waren 8 stagiaires actief. Zij hebben meegedaan aan veel activiteiten. In februari hebben ze, onder leiding van Marion Riteco, een dialoog gehouden over discriminatie. Door de dialoog worden de stagiaires en andere deelnemers zich bewust van hoe ze zelf omgaan met het onderwerp discriminatie. Inspirerend en soms confronterend. Op 8 maart waren de vrouwelijke stagiaires aanwezig bij de viering van Internationale Vrouwendag en hebben ze handtekeningen opgehaald voor de Saudische vrouwen die zich hadden verzet tegen het rijverbod en nog steeds gevangen zijn. Een aantal stagiaires heeft, samen met een volwassene, gecollecteerd.  

                                                                                                                                                                                                                                          

2019 / 2020

In september hebben zich 5 stagiaires aangemeld tijdens de 18e maatschappelijke stagemarkt op het Regius. Zij hebben inmiddels meegedaan aan Write for Rights en zijn naar de film Anna's War geweest.

 

Zoeken

  • Laatste wijziging: 4 augustus 2020.